Disseny Web i App

Disseny Web i App

Per realitzar una pàgina web es requereix una anàlisi inicial de què es vol comunicar, per a després desenvolupar l'estratègia, sempre analitzant el que sentirà el receptor en veure i utilitzar la nostra pàgina web. Vostè pot indicar-nos com vol que sigui la seva presència a internet o demanar que l'equip de iMolle li proposi la forma idònia i més efectiva.

No estar present a internet pot suposar un problema. Els darrers temps demostren un cop més que si no hi ets, no et veuen. Però encara hi ha un fet més important, no hi ha comunicació. Les xarxes socials son un pas endavant, però tota empresa hauria de tenir el seu lloc a internet.

A partir de 10€/mes pots tenir presència a internet! Informa't.

Creació App

A iMolle assessorem, desenvolupem e implantem apps per empreses i negocis.

La programació dels nostres sistemes ens permeten que les nostres apps siguin multiplataforma, tant per iOS com per Android.
Per tant, si el que estàs buscant és una empresa que pugui desenvolupar la vostra app, iMolle és la teva solució.

Disseny i programació web

Un bon disseny i una estructura estudiada de navegació són fonamentals per l'èxit d'una pàgina web.
Vine a la botiga a informar-te!

Disseny de pàgines web

Desenvolupem pàgines web adaptades a tots els dispositius, personalitzades i fetes per a cobrir les necessitats dels nostres clients.

Botigues Online

Si vols posar a la venta els teus productes o serveis, aquesta serà la millor opció. T'ajudem durant el procés, més enllà de la posada en marxa.

Serveis SEO i posicionament

Posicionem la pàgina, t'ajudem a cercar les paraules clau i t'assessorem en la redacció de continguts del teu lloc web.

Manteniment i seguiment web

Manteniment tècnic: hosting, emails, dominis...i un seguiment de la plana per millorar i evolucionar junts la pàgina web amb propostes.

Desenvolupament d'apps i software

A iMolle som programadors, això ens permet desenvolupar integralment la teva app.

Les empreses escullen una app per diferents motius:

Agilitzar tasques

Per a ser més productiu, cal ser més àgil. Una app a mida permet a les empreses amb els mateixos recursos ser més productius.

Augmentar vendes

Utilitzant aplicacions podreu potenciar i arribar a més gent. La competència no para i arribar a nous nínxols de mercat sempre és important.

Millorar processos

Heu pensat en la quantitat de tasques repetitives que feu? Optimitant aquests processos aconseguireu que els vostres treballadors siguin més eficients.

serveisfull

... i molts més Serveis!

Fes click i mira tot allò que fem. iMolle, solucions a mida.