VR - Realitat Virtual

VR - Realitat Virtual

A la botiga de Mollerussa disposem de material per al dia a dia.
El nostre stock és ampli i disposem de qualsevol tipus de material en 24 hores i amb possibilitat d'entrega directa de proveïdor sempre treballant amb les millors marques.

Portàtils, impressores, monitors, teclats, smartphones, pendrives, tintes i tot allò que puguis necessitar.

Si vols consultar el material del que disposem ho pots fer a través de la nostra botiga online. Si necessiteu un article podeu contactar amb nosaltres i quan la comanda sigui a la botiga us avisarem.

A part de la secció de venda, també oferim servei de reparació, assessorament i resolució d'incidències. Aquestes darreres es gestionaran mitjançant cita prèvia.

Nota: La resolució d'incidències es contracta per trams de 30 minuts de servei.

Altres productes i serveis per a particulars i empreses

Disposem d'una gamma de productes i serveis ideals tant per a particulars com per empreses.
Vine a la botiga a informar-te!

bitdefender

Antivirus Professional

Ideal per empreses i per particulars que vulguin tenir un antivirus professional sense renovacions i sempre atent a qualsevol incidència al seu equip com amenaçes de virus, correu no desitjat i atacs de malware.

solarwinds

Monitorització d'equips

Amb la monitorització d'equips aconseguim des d'una sola plataforma gestionar el control dels equips, disposar d'antivirus professional i la realització de backups de forma remota juntament amb la inspecció d'equips remòtament.

backup_cloud

Backup Cloud

Solució per a les còpies de seguretat, recuperar i restaurar les dades de forma ràpida i senzilla. Aquesta eina proporciona, costos reduïts, millor productivitat, més informació i tranquilitat.

recuperar_dades

Recuperació de Dades

Servei de recuperació de dades per a dispositius d'emmagatzematge. Disc durs, Sistemes RAID, Smartphones, Tablets, etc. Diagnòstic gratuït en cas de no poder recuperar les dades.

serveisfull

... i molts més Serveis!

Fes click i mira tot allò que fem. iMolle, solucions a mida.